Cele mai bune 15 alternative AppValley – [Aplicații similare 2023]

Cele mai bune magazine de aplicații alternative pentru AppValley (aplicații ca) pe dispozitivele iOS: Odată cu introducerea aplicațiilor terță parte pentru iOS, au apărut și alternative de magazin de aplicații. AppValley este un nume binecunoscut printre acestea și este un magazin de aplicații minunat pentru a obține aplicații terță parte pe iOS.

Aplicații alternative de la terțe părți pentru AppValley pe iOS
Cele mai bune AppStore alternative pentru AppValley

Are o colecție uriașă de aplicații și jocuri care pot fi descărcate fără jailbreak-ul tău iDevice. Cu toate acestea, AppValley a fost revocat de sistemul Apple și, prin urmare, nu mai puteți accesa aplicațiile.  Mii de utilizatori sunt confuzi cu privire la sursa pe care să se bazeze pentru a obține aplicații terță parte.

Având în vedere acest lucru, am venit cu o listă de instalatori de aplicații similare cu AppValley. Acestea includ TutuApp, TweakBox, Emus4u, Panda Helper, Ignition, AppEven, CokernutX, TopStore și PixiStore. Încercați aceste magazine de aplicații pe iOS. Accesați acest link pentru a afla mai multe despre AppValley, descărcați aplicația AppValley pe iOS, Android și PC (oficial),  care funcționează acum.

Contents

Alternativă AppValley – Instalații de aplicații similare

 • TutuApp

TutuApp oferă instalarea rapidă și sigură a aplicațiilor de la terți. Le puteți obține gratuit și la cea mai bună calitate pe iOS. Nu există revocări deoarece TutuApp Lite este special conceput pentru a asigura siguranța. Puteți instala aplicații și jocuri modificate fără a anula garanția folosind TutuApp. Accesați adresa URL furnizată pentru a instala TutuApp pe iOS ( https://tutuapp-apk.org/ ).

TuTuApp este cea mai bună alternativă la AppValley
TuTuApp

Urmați acest link pentru a afla mai multe despre TuTuApp  TuTuApp Lite pentru iOS (iPhone și iPad) – ULTIMUL .

 • TweakBox

Aplicația TweakBox este una dintre aplicațiile similare precum AppValley. TweakBox este cea mai descărcată alternativă de magazin de aplicații, care oferă o bibliotecă imensă de aplicații, jocuri, etc. modificate și piratate pe iOS. Ele oferă o platformă sigură pentru a obține gratuit toate aplicațiile dorite. Vă puteți personaliza dispozitivele cu ușurință instalând aplicațiile potrivite din TweakBox. Mai sunt multe de explorat în acest magazin de aplicații. Descărcați aplicația TweakBox de aici ( https://tweakbox-download.com/ ).

TweakBox - Aplicație similară ca AppValley
TweakBox

Pentru a ști cum să instalați și să utilizați TweakBox, deschideți acest link Descărcați TweakBox pe iOS gratuit – [OFICIAL] .

 • Emus4u

Dacă sunteți în căutarea celui mai sigur mod de a obține emulatori pentru iOS, atunci Emus4u este tot ce aveți nevoie. Acest program de instalare a aplicației are o bază de date care constă în principal din emulatori. De asemenea, oferă aplicații și jocuri terță parte. Emus4u are un dispozitiv de curățare încorporat prin care puteți șterge cu ușurință memoria cache și alte fișiere nedorite dacă spațiul de stocare este foarte mic. Puteți instala Emus4u de pe acest link ( https://emus4u-app.com/ ).

Emus4u - Alternativă AppValley
Emus4u
 • Panda Helper

Panda Helper este un magazin de aplicații grozav care vă oferă jocuri de pe diferite platforme de dispozitive. Puteți găsi o serie de emulatori de jocuri folosind acest magazin de aplicații. Îți oferă jocuri chiar și din vechile console de jocuri precum Nintendo, GBA, NDS etc. Le poți juca online sau le poți descărca pe iOS. Panda Helper este una dintre cele mai sigure alternative la AppValley App. Obțineți Panda Helper folosind adresa URL furnizată ( https://pandahelperdownload.com/ ).

Panda Helper VIP Free - Alternativă AppValley
Panda Helper
 • Ignition App

Dacă doriți să obțineți toate funcțiile unui dispozitiv iOS cu jailbreak fără să le efectuați efectiv, atunci există multe aplicații de jailbreak semi-nelegate. Pentru a găsi cea mai bună colecție de aplicații de jailbreak și pentru a le obține în siguranță, Ignition este sursa preferată. Este alternativa Cydia numărul unu pentru iOS. Puteți instala Ignition de pe acest link ( https://ignitionapp.fun/ ).

Magazin de aplicații Ignition - Magazin similar AppValley
Aprindere

Aflați cum să descărcați și să utilizați ignition pe Android Ignition APK Descărcați pe Android (oficial) .

 • AppEven

AppEven nu are o bază de date impresionantă. Cu toate acestea, performanța arătată de magazinul de aplicații este uimitoare. Aplicațiile și jocurile sunt încă incluse în AppEven, deoarece este un nou program de instalare a aplicațiilor. Arată o viteză mare de descărcare. Puteți obține aplicații terță parte în câteva minute folosind AppEven: ( https://appevendownloads.com/).

AppEven
AppEven
 • CokernutX

CokernutX este cel mai compatibil magazin de aplicații pentru iOS. Există o bibliotecă enormă de aplicații și jocuri modificate și piratate în acest program de instalare a aplicației. Acestea pot fi accesate cu ușurință cu interfața sa excelentă cu utilizatorul. Toate aplicațiile pot fi descărcate fără erori folosind CokernutX. Acum puteți descărca CokernutX pe iOS folosind sursa furnizată ( https://www.cokernutxapp.com/ ).

CokernutX Store Alternativă la AppValley
Cokernutx

Accesați acest link pentru a afla cum să utilizați această aplicație: CokernutX APK Download on Android (OFICIAL) .

 • TopStore

TopStore este un program de instalare de aplicații recent introdus, o aplicație similară cu AppValley și oferă o gamă largă de versiuni ++ și modificate de aplicații. Chiar dacă inventarul este mic, acesta asigură că nu există erori în aplicații. Este o aplicație mică care nu ocupă mult spațiu din stocarea dispozitivului. Puteți instala TopStore din linkul de încredere oferit aici ( https://topstorevipapp.com/ ).

TopStore Aplicație similară cu AppValley
TopStore
 • PixiStore

PixiStore folosește un ID de utilizator unic care este atribuit fiecărui dispozitiv pentru a obține aplicații și jocuri terță parte. Nu există nicio posibilitate ca PixiStore sau aplicațiile instalate din acesta să fie revocate vreodată. Puteți descărca în siguranță aplicații terță parte cu acest magazin de aplicații. Aici este linkul de descărcare pentru PixiStore( https://pixistore.com/ )

PixiStore
PixiStore
 • iOSEmus

Programul de instalare a aplicației iOSEmus este unul dintre cele mai bune înlocuitoare pentru aplicația AppValley. Dacă ești un tip care îi place întregului interfață utilizator foarte simplă, cu aplicații limitate, dar utile, atunci iOSEmus Installer este ceea ce cauți. La fel ca și alte magazine de aplicații ale terților, putem descărca gratuit toate aplicațiile, jocurile și aplicațiile plătite ale terților și cu acest magazin iOSEmus.

Aplicația iOSEmus
Aplicația iOSEmus
 •  TrollStore

TrollStore este o aplicație care este folosită în principal pentru a instala aplicații și jocuri modificate pe dispozitivul tău iOS. TrollStore eradică necesitatea jailbreak-ului dispozitivului iOS de dragul instalării aplicațiilor modificate. De asemenea, puteți gestiona fișierele de pe dispozitivul dvs. iOS folosind aplicația TrollStore. Această aplicație este instalată în mare parte pe PC.

Cea mai bună alternativă AppValley - TrollStore IPA Installer
TrollStore

Funcționează și cu toate versiunile dispozitivului iOS, cum ar fi iPhone 4S, 5, 6, 7 și X. Alte caracteristici ale acestei aplicații includ gestionarea fișierelor, verificarea bateriei de rezervă a dispozitivului dvs., descărcarea de melodii și tonuri de apel. Toate aplicațiile premium iOS sunt disponibile gratuit în aplicația TrollStore.

Utilizați TrollStore pentru a scăpa de App Revokes pe iPhone Cel mai bun program de instalare a aplicațiilor IPA pentru iOS [#NO REVOKES] .

 • AppCake

AppCake Appstore gratuit pe iPhone

AppCake este un magazin de aplicații terță parte de unde puteți descărca și instala gratuit toate aplicațiile premium modificate. Nu trebuie să faceți jailbreak dispozitivul iOS pentru a instala aplicațiile cracate/modificate. AppCake are o colecție imensă de aplicații neoficiale care nici măcar nu sunt disponibile în alte magazine de aplicații terțe. Puteți descărca aplicațiile și jocurile preferate în extensia .ipa și le puteți instala pe dispozitivele dvs. iOS, cum ar fi iPad sau iPhone. Toate aplicațiile premium pot fi instalate gratuit folosind un profil de dezvoltare a întreprinderii. Majoritatea jocurilor, aplicațiilor și ajustărilor disponibile în aplicația AppCake sunt complet fără reclame. AppCake este complet sigur și acceptă cea mai recentă versiune iOS 14. [ https://iphonecake.com/ ]

 • TweakDoor:

TweakDoor este o aplicație de auto-semnare care ajută la instalarea fișierelor IPA direct pe dispozitivul tău iOS fără xCode. Tot ce trebuie să faceți este să importați fișierul TweakDoor în dispozitivul dvs. iOS și să apăsați pe instalare. Odată instalat, puteți instala alte aplicații modificate, ajustări pe dispozitivul dvs. iOS care funcționează fără a fi nevoie să faceți jailbreak dispozitivul iOS. De asemenea, puteți instala aplicații Cydia precum iTransmission, Kodi, Moviebox etc.

TweakDoor Appstore pentru iOS - Alternativă AppValley
AppStore terță parte TweakDoor pentru iOS

Puteți integra aplicația AppCake cu TweakDoor dacă aveți versiunea premium a TweakDoor. TweakDoor funcționează atât pe dispozitive fără jailbreak, cât și pe dispozitive jailbreak. Dacă instalați TweakDoor pe un dispozitiv cu jailbreak, instalarea va fi rapidă, deoarece aplicațiile sunt instalate fără a demisiona. 

TweakDoor este o altă alternativă excelentă pentru AppValley. Pentru a ști cum să instalați și să utilizați, urmați acest link: TweakDoor App Store iOS – (Linkuri de descărcare) .

 • Aptoide

Aptoide Appstore pentru iOS

Aptoide este o piață terță parte pentru aplicații Android. Puteți obține orice aplicație care vă place în Aptoide. Aplicațiile mobile sparte, ajustările și aplicațiile premium sunt instalate în cea mai mare parte pe dispozitivele Android care folosesc Aptoide. Puteți utiliza magazinul de aplicații aptoide numai pentru dispozitive Android, cum ar fi telefoanele mobile și tabletele. Pe dispozitive precum smartTV, puteți utiliza Aptoide TV pentru a instala aplicații. O versiune specială a aplicației Aptoide numită Aptoide Kids este disponibilă pentru utilizare pe dispozitivele copiilor. Copiii pot instala în siguranță aplicații pentru dispozitivele lor folosind Aptoide Kids. Aptoide este complet sigur de instalat pe dispozitivele dvs. și este utilizat în prezent de peste 200 de milioane de utilizatori din întreaga lume. [ https://en.aptoide.com/].

Pentru a instala și reîmprospăta aplicațiile pe iPhone direct (fără a utiliza PC-ul) din Altstore Citiți acest articol: AltDaemon | AltStore oferă semnarea aplicațiilor dispozitivelor pentru dispozitivele cu jailbreak .

 • iOS Haven Store

Dacă doriți să descărcați o aplicație pentru dispozitivul dvs. iOS care nu este disponibilă în magazinul de aplicații din anumite motive, atunci este recomandat să utilizați magazinul de aplicații iOS Haven Store pentru a descărca aplicația. Aplicațiile care nu sunt eligibile pentru a fi listate în magazinele oficiale de aplicații vor fi disponibile în aplicația iOS Haven. Aplicația iOS Haven Store este 100% sigură de instalat pe dispozitivul tău iOS.

iOS Haven AppStore pe iPhone
iOS Haven AppStore pe iPhone

iOS Haven este dezvoltat de programatori englezi, unde puteți obține gratuit toate aplicațiile plătite din magazinul de aplicații. De asemenea, ori de câte ori este disponibilă o actualizare pentru aplicațiile instalate, puteți utiliza aplicația iOS Haven pentru a actualiza aplicațiile instalate prin iOS Haven.

   Descărcați iOS Haven Store

Descărcați și utilizați AppValley pe Mac: AppValley Companion (Descărcare) pe Mac [Fără revocare] .

întrebări frecvente

Î- Este posibil să obțineți Cydia fără jailbreaking iOS?

Cu AppValley sau oricare dintre magazinele de aplicații alternative, nu mai aveți nevoie de Cydia pe iOS. Puteți obține orice aplicație terță parte de care aveți nevoie fără jailbreak.

Î - Care este cea mai bună alternativă AppValley pentru Android?

Având în vedere performanța ridicată, inventarul excelent și siguranța, TutuApp este cea mai preferată opțiune pentru Android.

Î - Există aplicații similare cu AppValley pentru iOS?

Da, v-am oferit cele mai bune magazine de aplicații similare cu AppValley în secțiunea precedentă.

Unele dintre cele mai bune ghiduri ale AppValley Store:

Descărcare GRATUITĂ APK AppValley pe Android [MOD APK]

Descărcați WhatsApp++ pe iOS 

iSpoofer Pokemon Go(PokeGo++) pe iOS

Concluzie – Cele mai bune alternative pentru AppValley

AppValley vă oferă un set imens de aplicații și jocuri terță parte. Cu toate acestea, până când revocarea este eliminată, trebuie să ne bazăm pe oricare dintre magazinele de aplicații prezentate aici. Puteți obține tot ceea ce căutați în aceste programe de instalare minunate de aplicații. Sunt sigure și oferă acces gratuit la toate aplicațiile. Nu mai trebuie să vă gândiți să vă faceți jailbreak-ul iOS.

Mulțumesc.

Leave a Comment