Descărcare gratuită AppValley pe (iPhone și iPad) – [OFICIAL]

Magazinul oficial de aplicații iOS găzduiește milioane de aplicații, din fiecare categorie, joc și utilități deopotrivă. Puteți descărca gratuit orice număr de aplicații din App Store, atâta timp cât este compatibil cu dispozitivul dvs. Dar nu aplicațiile pe care le găsiți în App Store sunt gratuite. Unele aplicații sunt clasificate drept plătite. Trebuie să cumpărați aceste aplicații pentru a le instala pe dispozitiv. Mai mult, în App Store, nu poți găsi versiunile modificate sau sparte ale aplicațiilor, din cauza cărora oamenii își fac jailbreak dispozitivul iOS. Suntem aici pentru a vorbi despre un program de instalare terță parte uimitor numit AppValley și aici vorbim despre Cum să instalați AppValley pe iPhone/iPad fără Jailbreak .

AppValley pentru iPhone/iPad
Descărcați AppValley pentru iOS fără jailbreak

Jailbreaking-ul a devenit foarte popular printre utilizatorii de iPhone, chiar dacă Apple nu îl recomandă. Motivul pentru care unii utilizatori de iPhone încă își fac jailbreak dispozitivele este că pot instala aplicații modificate sau ajustate pe iPhone-urile lor după Jailbreaking. Totuși, oamenii care își fac jailbreak dispozitivele sunt în minoritate. Majoritatea utilizatorilor de iPhone nu își fac jailbreak dispozitivele.

Consultați această remediere completă a erorilor AppValley: AppValley nu se instalează, nu funcționează și se descarcă aplicații .

Contents

AppValley pe iOS | Caracteristici:

AppValley este un program de instalare a aplicațiilor mobile care vă permite să instalați gratuit versiuni plătite și modificate ale aplicațiilor. Este disponibil atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android, dar este cel mai util în cazul iOS. Acest lucru se datorează faptului că, în Android, există și alte aplicații care ar putea face aceeași sarcină.

Când vine vorba de aplicații de instalare, atunci AppValley este în liga sa proprie. Baza de date a aplicațiilor este mai mare decât alte aplicații similare și are performanțe minunate în comparație. Am testat AppValley în următoarele versiuni de iOS și am funcționat perfect iOS 16+, 15+, 14, iOS 13, iOS 12.3, iOS 12.2, 12.1, iOS 11 și iOS 10+.

Informații din magazinul de aplicații AppValley

Numele aplicatieiMagazinul AppValley
Ultima versiune v2.0
CategorieMagazin de aplicații și jocuri
CompatibilitateAndroid, iOS și PC
Nume de fișierFișierul de configurare iOS
Tip de licențăGratuit
Descărcări100000+
 • Fără descărcare de jailbreak – Nu trebuie să faceți jailbreak iPhone/iPad-ul pentru a instala aplicații prin AppValley pentru iOS. AppValley pentru iOS poate funcționa fără jailbreak.
 • Descărcați aplicații gratuit – Toate aplicațiile disponibile la Latest AppValley fără Jailbreak sunt gratuite. De asemenea, puteți instala gratuit anumite aplicații care sunt plătite în App Store oficial.
 • Un număr mare de aplicații – AppValley VIP are o bază de date uriașă și puteți găsi absolut orice fel de aplicație doriți într-un singur loc.
 • Interfață curată –  AppValley 2.0 are o interfață curată, elegantă și ușor de utilizat și oricine poate naviga cu ușurință prin aplicație pentru a descărca aplicațiile preferate.
 • Fiabilitate – Mai mulți dezvoltatori din întreaga lume remediază în mod constant orice erori pe care utilizatorii le-ar putea întâlni. Eforturile lor au făcut ca AppValley să fie relativ lipsit de erori și erori.
 • Securitate – Aplicațiile de pe AppValley VIP actualizat au trecut printr-o serie de teste de securitate pentru a se asigura că nu conțin programe malware sau viruși.
 • Notificări de actualizare – Ori de câte ori este disponibilă o actualizare pentru o aplicație, veți primi o notificare automat. Nu trebuie să verificați manual actualizările pentru aplicațiile pe care le-ați descărcat.
 • Descărcări mai rapide – Aplicațiile pot fi descărcate cu o viteză mai mare de la AppValley VIP datorită serverelor sale de descărcare extrem de rapide.

AppValley 2.0 este una dintre cele mai bune aplicații de instalare pentru iOS. Unele dintre aceste alternative sunt Cydia, TweakBox, TutuApp, Hip Store etc. Cydia și TweakBox sunt unii dintre cei mai mari competitori ai AppValley VIP Free Download, dar necesită un jailbreak pentru a funcționa. Deoarece AppValley este creat special pentru acei utilizatori care nu doresc să-și facă jailbreak dispozitivele. Ar trebui să verificați acest lucru –  Snapchat++ iOS Descărcare gratuită pe iPhone și iPad – [Premium MOD] .

Descărcați AppValley VIP pe iOS [iPhone/iPad] 

 •  Lansați browserul Safari pe dispozitivul dvs. iOS și accesați:

   Descărcați AppValley v2 pentru iOS

APPVALLEY PE IOS IPHONE DOWNLOAD
Instalarea profilului AppValley pe iOS
 •  Acum, atingeți butonul „ Instalați AppValley ” de pe pagina de pornire AppValley. În solicitarea de confirmare, atingeți butonul Instalare.
cel mai recent appvalley pe iOS
Instalați Profilul AppValley
 • Reveniți la ecranul de start și așteptați descărcarea și instalarea AppValley .
descărcați gratuit appvalley vip
Pictograma AppValley va fi afișată pe HomeScreen
 • După finalizarea instalării, atingeți pictograma aplicației AppValley pentru a o deschide. Veți primi un mesaj „ Consimțământ ” la atingerea   Următorul și continuați.

ULTIMUL APPVALLEY PE IPHONE

 

 •  Notați numele dezvoltatorului și apăsați Anulare. Acum, accesați Setări și apoi navigați la General > Profiluri și Gestionare dispozitiv în Setări.
AppValley pentru iPhone/iPad
Faceți clic pe Profiluri și Gestionare dispozitive
 •  Apoi, atingeți profilul de dezvoltator al AppValley, apoi, pe pagina următoare, faceți clic pe Încredere la numele dezvoltatorului.
descărcați aplicația actualizată
ai incredere in profil si continua
 • Apăsați din nou Încredere la solicitarea de confirmare. Asta este. Ați instalat cu succes AppValley pe dispozitivul dvs. iOS.
descărcați gratuit appvalley
AppValley va fi instalat pe dispozitivul dvs

Acum trebuie doar să deschideți AppValley și apoi să căutați aplicația pe care doriți să o descărcați și să apăsați butonul de instalare. Aplicația se va instala așa cum ar fi în mod normal din App Store.

Avantajele și dezavantajele AppValley

Titul aici

Pro

 • AppValley vă permite să instalați aplicații crăpate, aplicații modificate, aplicații piratate și aplicații premium fără jailbreak sau rootare a dispozitivului.
 • AppValley este o aplicație 100% gratuită.
 • Problema de revocare a certificatului Apple este foarte mică cu aplicația AppValley.
 • AppValley este compatibil cu toate cele mai recente versiuni iOS și Android OS.
 • Toate aplicațiile instalate prin AppValley pot fi actualizate chiar în AppValley.
 • AppValley nu are afișaj enervant și reclame pop-up, îmbunătățind astfel experiența utilizatorului.

Cons

 • Colecția de aplicații premium este mai mică în AppValley în comparație cu colecția altor magazine de aplicații terță parte.
 • Uneori, AppValley rămâne blocat cu ecranul alb. Funcționează numai după ce ștergeți datele aplicației și reporniți aplicația.
 • Procesul de instalare ar putea fi confuz pentru utilizatorii iOS.
 • Ștergerea aplicațiilor folosind AppValley elimină numai aplicația. Nu șterge AppData împreună cu el.
 • Dacă Apple revocă certificatul de profil de dezvoltator AppValley, este nevoie de două zile pentru a obține un nou certificat. Până atunci nu puteți utiliza aplicația AppValley.
 • Actualizările nu sunt frecvente pentru aplicația AppValley. Repararea erorilor durează mai mult.

De ce AppValley este cel mai bun printre altele?

AppValley este considerată în general cea mai bună alegere pentru descărcarea de aplicații și jocuri pe dispozitive iOS. Biblioteca sa oferă versiuni gratuite și plătite de aplicații și jocuri populare. AppValley oferă, de asemenea, acces utilizatorilor la conținut exclusiv care nu poate fi găsit nicăieri altundeva. De asemenea, oferă o interfață ușor de utilizat, făcându-le simplă pentru utilizatori să descopere noi aplicații și jocuri. Cu biblioteca sa extinsă și caracteristicile de securitate fiabile, AppValley este cea mai bună alegere din AppStore terță parte pentru utilizatorii iOS care caută cele mai recente aplicații și jocuri.

întrebări frecvente

Î - Ce este AppValley pentru iOS?

AppValley pentru iOS este o alternativă de magazin de aplicații terță parte, care vă permite să vă bucurați de aplicații, jocuri și emulatori fără nicio limită. Puteți obține aplicațiile dorite la cea mai înaltă calitate folosind acest magazin de aplicații.

Î - Este AppValley pentru iOS gratuit?

Da, puteți descărca gratuit AppValley și toate aplicațiile din baza sa de date. Niciuna dintre aplicațiile terță parte nu necesită plată.

Î - AppValley necesită jailbreak-ul dispozitivului dvs. iOS?

Deloc. AppValley pentru iOS poate fi descărcat cel mai sigur. Nu încalcă politicile de securitate ale Apple și vă oferă aplicații și jocuri modificate fără jailbreaking iOS.

Î - Sunt aplicațiile Cydia disponibile în magazinul de aplicații AppValley?

Cele mai multe dintre aplicațiile Cydia, aplicațiile modificate și modificate, emulatoarele și multe altele pot fi accesate gratuit folosind AppValley pe iOS. Este cel mai bun magazin de aplicații cu o mare varietate de aplicații terță parte.

Verificați asta:

Instalați AppValley VIP Free pe iOS [iPhone/iPad]

Acesta este modul în care instalezi AppValley pe dispozitivul tău iOS. Sperăm că veți putea instala cu succes AppValley VIP pe iOS (iPhone și iPad) urmând acest ghid.

AppValley 2.0 vă permite să instalați gratuit aplicații care sunt plătite în App Store. Puteți instala orice tip de aplicație din AppValley pe iOS , cum ar fi jocuri, aplicații media, teme, aplicații modificate și sparte. În plus, nu trebuie să faci jailbreak dispozitivul pentru a instala aceste aplicații. AppValley este o aplicație de instalare mobilă sigură și de încredere, care este una dintre cele mai bune alternative la App Store.

Leave a Comment